Loading...

Zakelijk

“Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met de prijs, persoonlijke benadering en service!”

Onze relaties en producten zijn uiteenlopend van industrieën, overheden, afval/recyclingbedrijven, metaalhandelaren, autodemontage/sloopbedrijven tot particulieren welke allemaal diverse materialen produceren dan wel toepassen in het productieproces.

Inleveren metaalafval

M.R.T Metals B.V is gevestigd in de Energiestraat 19 te Terneuzen, daar kunnen bedrijven en particulieren 6 dagen per week oud ijzer en metalen inleveren. M.R.T Metals B.V kan bij uw bedrijf containers plaatsen voor de opslag van metaalafval.

De aangeleverde materialen worden direct gelost en afgewogen en de waarde bepaald op basis van onze scherpe marktconforme prijzen.

Voor het afwegen beschikken wij over een geijkte weegbrug (tot 3.000 KG voor particulieren) en (tot 6.000 KG)

Ook beschikken wij buiten een weegbrug, ook deze is door een gecertificeerd bedrijf gecontroleerd en geijkt en kan tot 60 ton.

Ter plaatse wordt een weegbon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Op basis van deze weegbon wordt bij de betaalbalie een inkoopfactuur vervaardigd met de gewichten en prijzen. Het totaalbedrag wordt direct contant of per bank (binnen 24 uur) betaald. De klant staat bij ons centraal en er staat altijd een vers kopje koffie/thee klaar.

Ophalen metaalafval

M.R.T Metals B.V kan uw metaalafval ook ophalen.

Wij beschikken over verschillende soorten containers. Voor het plaatsen en vervoer van een container worden geen kosten in rekening gebracht.

In onderling overleg bepalen we of er tijdelijk een container geplaatst wordt voor het metaalafval of dat we het direct met de vrachtwagen ophalen. Ook kunt u gebruik maken van het formulier bij ‘Container service‘.

De lading wordt op de weegbrug afgewogen en er wordt een weeg bon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Betaling kan contant of per bank.

Oud ijzer en metaal prijzen zijn afhankelijk van dagkoersen. Wij betalen altijd een goede marktconforme vergoeding, voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u contact met ons opnemen.