Sloopwerken & Demontage

Slopen en demontage werkzaamheden vereisen deskundigheid. Zeker als delen van een gebouw gespaard moeten blijven, is het slopen en demonteren een vakwerk dat door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd moet worden. 

Bij het aannemen van het sloopwerk is ons in detail bekend welke nieuwbouw of verbouw gaat komen. Op basis van deze kennis maken we een sloop- en demontageplan. Daarbij is zorgvuldigheid, nauwkeurige planning en uiteraard kennis van sloop- en milieu-wetgeving altijd erg belangrijk. Ook aan de afvoer voor hergebruik en stort stellen we hoge eisen. Sloop en demontage vindt altijd in nauw overleg met u en het bouwteam plaats.

Van projectbegeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen en demonteren van metaalrestanten, bent u bij ons aan het goede adres. Onze VCA-gecertificeerde projectbegeleiding faciliteert alle zaken, die van belang zijn om op verantwoorde wijze de sloop van uw (kantoor)pand, loods of bijvoorbeeld fabriekshal te realiseren.

Duurzaam & Milieuvriendelijk

Laat het gehele bouwtraject inclusief sloop en demontage aan ons over. Daarmee zorgt u ervoor, dat sloop en bouw plaatsvinden zoals u dat voor ogen staat en vervolgens de nieuw- of verbouw volgens uw planning kan worden uitgevoerd.

We zorgen ook voor een milieuvriendelijke en duurzame verwerking. Materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt. Indien dat niet mogelijk is, voeren we de materialen gescheiden af en zorgen voor een goede en milieuvriendelijke verwerking. Zo sparen we het milieu en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

Meer informatie

Wij bieden u graag vrijblijvend een offerte aan voor diverse sloopwerken. Wilt u meer weten over sloop en wat daarbij komt kijken? Heeft u specifieke vragen over de sloop van bepaalde panden? We leggen u het graag uit hoe wij dat aanpakken en maken een eerste afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Neem dan contact met ons op via tel. 06 – 52323546 of met behulp van ons contactformulier.